Kertvárosi Hírlap
Nov 21

Amikor Clark Kent inkább az irodában marad PDF Nyomtatás E-mail
Írta: szerk.   
2013. november 11. hétfő, 08:23

Az IMMOFINANZ Group minden idők egyik legismertebb szuperhőse, a DC Comics Supermanje és civil karaktere, Clark Kent főszereplésével indította el története első márka- és imázskampányát.


Az „Amikor Clark Kent inkább az irodában marad” szlogennel futó kampány az IMMOFINANZ szolgáltatási szakértelmét és a tökéletes irodát állítja a középpontba. Az IMMOFINANZ a DC Entertainmentet képviselő Warner Bros. Consumer Products közreműködésével készítette el három reklámszpotját. A reklámkampány nemrég indult el Ausztriában, Lengyelországban, Csehországban, Magyarországon, Szlovákiában és Romániában az online és – mozgóképes kültéri reklámok formájában – a Digital Out-Of-Home (DOOH) szegmensben. A médiamixet Ausztriában, Lengyelországban és Csehországban november 4-től televíziós reklámok egészítik ki. Hamarosan nagyméretû molinók és egyéb reklámelemek jelennek meg az IMMOFINANZ számos irodaépületén mind a hat országban. A kampány bruttó lefedettsége várhatóan meghaladja majd a 100 millió elérést.

ImmofinanzA Superman közel 100%-os ismertséggel rendelkezik a világon mindenütt. Nagy sikerű filmek, tévéműsorok és izgalmas videójátékok főhőse és rengeteg egyéb termék ihletője minden korcsoport számára. 1938-ban tűnt fel először az Action Comics #1 képregényben, és rövid időn belül ikonikus figurává vált. „Az ingatlanpiacon eddig ritkaságszámba mentek az imázskampányok. Azért döntöttünk a kampányindítás mellett, hogy az IMMOFINANZ-ot nemzetközi márkatulajdonosként pozicionáljuk az ágazatban. Szeretnénk, ha az iroda szó hallatán mindenki azonnal az IMMOFINANZ-ra, kiterjedt kínálatunkra, rugalmasságunkra és az ügyfeleinknek kínált lehetőségekre gondolna”mutatott Karin Kernmayer, az IMMOFINANZ Group marketingigazgatója.


„Az ingatlangazdálkodásban határozottan ügyfélközpontú szemléletet követünk, amit az elmúlt évben a ’Több mint iroda’ szlogennel foglaltunk össze. Többet kínálunk puszta bérelhető irodatérnél, számunkra bérlőink és bérlőink dolgozói a legfontosabbak. A Superman kampány humorosan viszi tovább ugyanezt a témát, és országhatárokon átívelő elismerést teremt irodáink és szolgáltatási szakértelmünk iránt” – jelentette ki Dietmar Reindl, az IMMOFINANZ Group irodákért és logisztikáért felelős igazgatója.

Az IMMOFINANZ Group irodaportfóliója 100 ingatlanból áll 2,61 milliárd euró könyv szerinti értékben, ami a vállalat teljes portfóliójának 28,3 százalékát teszi ki. Európa legnagyobb tőzsdén jegyzett ingatlanbefektető és -fejlesztő vállalatainak egyike. Részvényei szerepelnek a Bécsi Értéktőzsde ATX indexében és a Varsói Értéktőzsdén is forgalomban vannak. 1990-es alapítása óta az IMMOFINANZ kiváló minőségű ingatlanportfólióra tett szert, amely több mint 1700 befektetési céllal vásárolt ingatlanból áll, mintegy 10,4 milliárd euró könyv szerinti értékben. A magát „ingatlanpiaci gépezetként” meghatározó vállalat három – egymással szoros kapcsolatban álló – fő mûködési területe: exkluzív helyszíneken található, különleges kialakítású, fenntartható minőségi ingatlanok fejlesztése, professzionális ingatlangazdálkodás és életciklushoz igazított ingatlanértékesítés. Az IMMOFINANZ Group a kiskereskedelmi, irodai, logisztikai és lakossági szegmensekre összpontosítva végzi tevékenységét a következő regionális piacokon: Ausztria, Németország, Csehország, Szlovákia, Magyarország, Románia, Lengyelország és Oroszország.