Kertvárosi Hírlap
Nov 21

London 2012 - Már 147 magyar nevezhető PDF Nyomtatás E-mail
Írta: szerk.   

A B szinttel rendelkező úszók közül Szilágyi Liliána és Szekeres Dorina is olimpiai indulónak tekinthető, így jelenleg 147 magyar versenyző nevezhető a londoni játékokra.

A Magyar Olimpiai Bizottság szerdán tájékoztatta arról az MTI-t, hogy a hazai úszószövetség a debreceni Eb-n 100 pillangón nyolcadik Szilágyit és a 200 háton 17. Szekerest is olimpiai csapattagnak jelöli.

A MOB minimálisan három aranyérmet és összesen tíz dobogós helyet vár, illetve 94 olimpiai pont megszerzését tűzte ki célul Londonban.

Forrás: MTI

 

 


    

 

 
Profibox gála a Sashalmi közösségi teremben PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Dankó József   

Első alkalommal kerül megrendezésre a Ring csillagai profi boxgála a Sashalmi Közösségi Teremben. Világbajnoki és kisvilágbajnoki címmérkőzés, izgalmas párviadalok várnak az érdeklődőkre!

„A RING CSILLAGAI” profibox gála

Helyszín: Bp., XVI. Ker, Sashalmi közösségi terem (Sashalmi tér 1.)
Időpont: 2012. május 12. 19 óra
Belépőjegy ára a helyszínen: 3000 Ft.

A szombati program főmérkőzése egy WBF harmatsúlyú világbajnoki címmérkőzés lesz, ahol Szebelédi Renáta és Eva Marczu (román) csap össze. A magyar lány a címvédő.

Kattintson a képre a nagyobb méretért!

 

 
NB II. Keleti-csoport, 15. forduló: XVI. kerületi KMSE – Gödöllői KC 27-20 (12-10) PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Dankó József   

A Godolloi-hirek.hu portál számolt be arról, hogy rangadóra készült a Gödöllői KC éllovas formációja, amely a találkozó előtt harmadik helyen tanyázó fővárosi peremkerületiek ellen kísérlete meg folytatni eddigi remek szereplését a bajnokságban. A sok, főként ziccer- és büntető-kihasználási hibával játszó, október elején még 12 góllal (32-20) jobb vendégek terve azonban füstbe ment, ugyanis az GKC – eladott labdákban is jócskán megnyilvánuló – bizonytalanságát remekül kihasználó, frissebben és elszántabban küzdő sashalmiak megszakították a gödöllőiek 14 fordulón át őrzött veretlenségi sorozatát.

NB II. Keleti-csoport, 15. forduló: XVI. kerületi KMSE – Gödöllői KC 27-20 (12-10)

Forrás: Godolloi-hirek.hu